Opcje binarne – brokerzy – opinie, dyskusje

Najlepsi brokerzy opcji binarnych 2020:
  • Binarium
    Binarium

    1 miejsce w rankingu! Najlepszy wybor dla poczatkujacego!
    Bezplatne konto szkoleniowe i demo!
    Bonus za rejestracje!

  • FinMax
    FinMax

    Uczciwy i niezawodny broker! Dobre recenzje!

Opcje binarne: Opcje binarne – forum, dyskusja

Podgląd strony Opcje binarne – forum, dyskusja

Szczegółowe informacje

Kategoria postu: Opcje, binarne, forum, dyskusja
Data publikacji: 31 października 2020
Autor: Opcje binarne

Opcje binarne: Recenzja Opteck – ocena brokera, dyskusja

Podgląd strony Recenzja Opteck – ocena brokera, dyskusja

Szczegółowe informacje

Kategoria postu: Recenzja, Opteck, ocena, brokera, dyskusja
Data publikacji: 31 października 2020
Autor: Opcje binarne

Forex Forum

Opcje binarne – brokerzy

Opcje binarne – brokerzy

Nieprzeczytany post autor: ZomG » 03 wrz 2020, 09:56

Mam do Was pytanie: czy opcje binarne dalej oferowane są u brokerów forexowych? Czy też ESMA ich zakazała?

Widziałem, że Dukascopy (ale chyba nie EU) posiada opcje binarne na niektóre pary walutowe. Tyle że to chyba oddzielne od forexowego konto, oddzielna platforma? No i czy obywatele EU mogą z nich korzystać?

Re: Opcje binarne – brokerzy

Nieprzeczytany post autor: raposo » 03 wrz 2020, 13:49

ESMA zakazała opcji binarnych już 1 lipca 2020 r.. Przepisy te wygasły 30 czerwca br., ale krajowi regulatorzy zgodnie wprowadzili je wewnętrznie. Więc nic się nie zmieniło . Ogólnie jest to instrument na wymarciu.

Dukascopy Bank pod jurysdykcją szwajcarską oferuje opcje binarne (póki co ). I tak, są one dostępne na osobnej, dużo uboższej platformie.
Gdzieś do off-shore do brokerów binarnych bym się nie pchał. Przed zakazami nawet z regulowanymi firmami było dużo problemów, a co dopiero takimi.

Najlepsi brokerzy opcji binarnych 2020:
  • Binarium
    Binarium

    1 miejsce w rankingu! Najlepszy wybor dla poczatkujacego!
    Bezplatne konto szkoleniowe i demo!
    Bonus za rejestracje!

  • FinMax
    FinMax

    Uczciwy i niezawodny broker! Dobre recenzje!

ForexClub.pl
– Forex Club Tools
– Program Podatek 5.0
– RABATY PROWIZJI
| IC Markets ( -21% ) | Tickmill ( -10% ) | XTB ( Pakiet książek) | Dukascopy ( narzędzia do JForex ) | LMAX ( -20% ) | FxPro ( do -15% )

Zapraszamy do kontaktu

Re: Opcje binarne – brokerzy

Nieprzeczytany post autor: ZomG » 03 wrz 2020, 14:58

Raposo, dzięki za odpowiedź!

Co do szwajcarskiego Dukascopy – a więc jak na razie można swobodnie otwierać tam konto opcji binarnych, tak? Twoja firma zajmuje się tym jako IB?

A wiesz coś może o przelewach środków pomiędzy kontami forex Dukascopy EU a opcjami binarnymi Dukascopy CH?

Widzę, że i w Dukascopy warunki są mocno ograniczone, tj. czas trwania opcji to maksymalnie 23 godziny i 59 minut, ale nie można przekroczyć codziennej godziny rozliczenia.

Re: Opcje binarne – brokerzy

Nieprzeczytany post autor: raposo » 03 wrz 2020, 15:08

Nie mamy umowy z D. Bank.
Tak, są to opcje binarne tylko w trybie intraday. Zresztą na ogół takie warunki występują (występowały?) u brokerów binarnych.

Co do przelewów wewnętrznych w obrębie Dukascopy Group. Kiedyś było to możliwe, ale to było jeszcze przed ESMA więc nie wiem czy nic się to nie zmieniło. Jeśli Twój wybór już zapadł to najlepiej pytać bezpośrednio u źródła .

ForexClub.pl
– Forex Club Tools
– Program Podatek 5.0
– RABATY PROWIZJI
| IC Markets ( -21% ) | Tickmill ( -10% ) | XTB ( Pakiet książek) | Dukascopy ( narzędzia do JForex ) | LMAX ( -20% ) | FxPro ( do -15% )

Zapraszamy do kontaktu

Re: Opcje binarne – brokerzy

Nieprzeczytany post autor: ZomG » 03 wrz 2020, 21:23

Ciężko mówić o wyborze, gdy jest jeden sensowny kandydat

Dzięki za wyjaśnienia!

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl

Style we_universal created by INVENTEA & v12mike

Najlepsi brokerzy opcji binarnych 2020:
  • Binarium
    Binarium

    1 miejsce w rankingu! Najlepszy wybor dla poczatkujacego!
    Bezplatne konto szkoleniowe i demo!
    Bonus za rejestracje!

  • FinMax
    FinMax

    Uczciwy i niezawodny broker! Dobre recenzje!

Like this post? Please share to your friends:
Inwestycja internetowa

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: